Co-Resolve: benut het volledige potentieel van de groep

Co-Resolve is een training voor leiders van nu. Op basis van de beproefde Deep Democracy-methode worden theorie en gesprekstechnieken aangereikt om gesprekken met een groep, afdeling of het bedrijf te optimaliseren. Het doel is dat zoveel mogelijk stemmen in een groep gehoord worden, zodat de potentie van een groep volledig wordt benut en een zo groot mogelijk draagvlak voor verandering wordt gecreëerd. Door alle expertise en kennis van de totale groep te bundelen, komen duurzame beslissingen tot stand. De technieken zijn geschikt voor allerlei soorten groepen, van klein tot groot, in diverse contexten.

Ik richt mij voornamelijk op in-company-trajecten. In een tweedaagse training – verspreid over meerdere weken – behandelen we de theorie en leggen we alle gesprekstechnieken uit. Natuurlijk krijg je ruimschoots de gelegenheid om je deze eigen te maken.

De training wordt gegeven vanuit een coachende benadering door de trainer en je krijgt directe feedback. Zo is de hands-on benadering van de training gegarandeerd.

De brochure over deze training mag je altijd vrijblijvend downloaden en/of doorsturen naar mensen uit uw netwerk die geïnteresseerd zijn.

In-company traject

Wil je meer informatie over een in-company traject? Stuur mij dan een bericht via het contactformulier op de website of mail mij op info@ym.nl.

Open inschrijvingen

Voor open inschrijvingen kun je mij mailen op info@ym.nl of een bericht sturen via het contactformulier op de website. Vermeld daarbij op welke data je wilt deelnemen, je factuurgegevens en het factuur mailadres (indien dit afwijkt van je e-mailadres). Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van deelname.
Ook voor vragen over de training kun je mij mailen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

De volgende trainingen staan gepland voor:

  • woensdag 22 mei en donderdag 13 juni 2024
  • donderdag 7 en woensdag 27 november 2024

Twee podcasts over Co-Resolve

Ben je op zoek naar meer inspiratie en informatie over Co-Resolve?
Luister dan eens naar deze Werkspodcast van MEPD, speciaal voor HR-professionals en directie. In deze podcast word ik geïnterviewd door Dennis Hardeman van MEPD. In het gesprek stelt Dennis mij een heleboel vragen over Co-Resolve, leiderschap en het optimaal benutten van het potentieel.

Ook Eelco Horvers van Portretmakers interviewde mij over Co-Resolve. In deze podcast zoom ik meer in op het leiderschapsaspect van Co-Resolve: Deep Democracy vanuit leiderschapsperspectief. Hoe versterk jij je leiderschap met ondersteuning van de krachtige Deep Democracy methodiek?

Ik wens je veel luisterplezier!