Uniek concept

Heb je een coachvraag? En wil je daar intensief mee aan de slag in een totaal andere context dan die van je dagelijkse werk- en privéomgeving?

Dan is deze coachreis naar Jordanië precies wat je zoekt! 

Maak kennis met dit unieke concept om op een alternatieve manier en in een andere cultuur de balans op te maken en je te verdiepen in je persoonlijke ontwikkelingsvraagstuk.

Groepsreis

Een mooie en intense manier om de balans op te maken is een coachreis in een totaal andere omgeving. In samenwerking met Marjan Kos en Martijn Blom organiseer ik elk jaar in juni een groepscoachreis in Jordanië. Bij veel vraag is de maand oktober een tweede optie.

Je verblijft afwisselend in de woestijn van Wadi Rum en in het authentieke dorpje Beit al Taybeh en omgeving. Een nacht slapen onder de sterren, de warme gastvrijheid van de lokale bewoners, de rust in dit ruige landschap in combinatie met coaching maken van deze reis een bijzondere en intense beleving.

Coaching

De balans opmaken helpt om te onderzoeken of je op de goede weg bent. Bewust stilstaan bij waar je je nu bevindt en hoe je verder wilt. Een aantal dagen ‘zijn’ met een vraagstuk levert vaak nieuwe inzichten op. De stilte en de natuur zijn hierbij krachtige inspiratiebronnen.

Ook is het echt een reis voor jou als je tot rust of tot jezelf wilt komen.

Je maakt je eigen reis, in de bedding van de groep. Begeleid door twee coaches die je coachen tijdens het wandelen en het bezoeken van bijzondere, krachtige plekken. Ook meditatie en gezamenlijke reflectiemomenten staan op het programma. Wij zorgen voor een ritme tijdens het verblijf met voldoende vrijheid om daarbinnen je eigen ‘reis’ te maken.

Wil je meer weten over deze reis? Bekijk dan deze uitgebreide brochure. Je kunt mij mailen of bellen (06 – 5094 4858) om je interesse aan te geven voor een volgende reis of wanneer je meer informatie wenst. 

Individuele coachreis

Reis je liever niet met een groep en wil je toch deze coachreis maken? Dat kan. In overleg bepalen we wanneer we de reis gaan maken en gedurende vijf dagen coach ik je 1-op-1 in Jordanië. Bel of mail mij voor meer informatie en tarieven. 

Wil je meer lezen over deze coachreis naar Jordanië? Op de blogpagina vind je er een aantal blogs over: Van idee naar werkelijkheid, Groei in de woestijn en Weekje ‘Me-Time’ in Jordanië. Deze laatste blog beschrijft de ervaring van een van de deelnemers.

De eerstvolgende reis staat gepland voor 2021, maar in verband met corona zijn er nog geen definitieve data bekend. Neem contact met mij op, wanneer je plannen wilt maken.

Download de uitgebreide brochure: