Individuele coachreis

Heb je een coachvraag? En wil je daar intensief mee aan de slag in een totaal andere context dan die van je dagelijkse werk- en privéomgeving? Dan is deze coachreis naar Jordanië precies wat je zoekt! 

Een mooie en intense manier om aan de slag te gaan met jouw eigen ontwikkelingsvraag is een coachreis in een totaal andere omgeving met heel andere gewoonten en gebruiken. Je letterlijk helemaal losmaken uit je dagelijkse leven en je onderdompelen in een andere cultuur helpt je extra om bewust stil te staan bij waar je je nu bevindt en hoe je van hieruit verder wilt. Een aantal dagen ‘zijn’ met een vraagstuk levert vaak nieuwe inzichten op. De stilte en de natuur van het oogverblindend mooie Jordanië zijn hierbij krachtige inspiratiebronnen. Op deze intensieve en vruchtbare reis word je 1-op-1 al wandelend begeleid door je eigen coach en bezoek je bijzondere, magische plekken.

In samenwerking met Marjan Kos organiseer ik elk jaar in het najaar individuele coachreizen in Jordanië.

Onze uitvalsbasis is het authentieke dorpje At-Taybeh, vlakbij de beroemde historische stad Petra. We zijn hier te gast in een charmant guesthouse dat wordt geleid door de Nederlandse Jolanda Koopman, die haar hart al jaren geleden verloren heeft aan dit schitterende land met zijn hartelijke bevolking. Je kunt zelf kiezen of je gedurende de hele coachingreis in het guesthouse Beit al Taybeh in At-Taybeh wilt verblijven en je coachwandelingen in de omgeving maakt, onder meer naar Petra en Dana, of dat je voor het wandelaspect van de reis wat meer uitdaging wilt aangaan. Zo kun je bijvoorbeeld twee of drie dagen je coachingstraject combineren met zelfgekozen wandeletappes van de Jordan Trail, waarbij je de nacht slapend onder de sterren of in een tent doorbrengt in de woestijn van Wadi Rum en de warme gastvrijheid van de lokale bewoners kunt ervaren.

Wil je meer weten over deze reis en de opties die we aanbieden? Bekijk dan deze uitgebreide brochure. Van de individuele coachreis kunnen we ook een variant maken voor teams als onderdeel van een leiderschapstraject, bijvoorbeeld het Ambachtelijk leiderschap van Ym. Je kunt mij mailen of bellen (06 – 5094 4858) om je interesse aan te geven of wanneer je meer informatie wenst. In onderling overleg worden de data voor de reis bepaald.

Download de brochure:

Coaching in Jordanië