Zomer 2017 in Jordanië

In gedachten zweef ik terug naar de Jordaanse woestijn van Wadi Rum. Het is zomer 2017. In mijn herinnering zie ik de vlammen en hoor het geknetter van het kampvuur. De geur van een heerlijke maaltijd hangt in de lucht. 

Daar ontstaat het idee om een groep mensen mee te nemen naar deze bijzonder mooie plek met zijn indrukwekkende landschap en fascinerende bewoners. De leegte en stilte bieden een prachtig decor om met jezelf in gesprek te gaan en de balans op te maken. Wat houdt me bezig en waar naar toe ben ik onderweg? 

Dit idee is gerijpt en staat op het punt om werkelijkheid te worden. Samen met mijn collega Marjan Kos en een groep van 6 deelnemers hopen we vanaf 1 t/m 5 april in Jordanië te zijn. Oude contacten zijn weer opgepakt en aangehaald. Slapen op bekende plekken in Wadi Musa en een hartelijk weerzien met de gastvrije bedoeïen in Wadi Rum. Ook mijn woestijngids van toen weet dat we komen en gaan we wellicht ontmoeten.

Dit is een nieuw hoofdstuk in mijn ondernemerschap en legt een mooie link tussen mijn fascinatie voor de mens in de organisatie en mijn fascinatie voor reizen en andere culturen. Deze beiden combineren voelt als een groot voorrecht.

In oktober organiseren wij weer een coachreis naar Jordanië. Informeer gerust als je meer informatie wenst.

Getagd op: